Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Școlile din comuna Agigea vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale cu bani din PNRR (DOCUMENT)

ro

09 May, 2024 12:03 1255 Marime text
  • Licitație la Primăria Agigea pentru atribuirea contractului „Furnizare mobilier în cadrul proiectului: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Comuna Agigea, județul Constanța“, în valoare estimată de 405.809,26 RON.
  • Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 30.05.2024, ora 15:00, urmând ca acestea să fie deschise în aceași zi și la aceeași oră.
  • Oferta trebuie să fie valabilă până la 30.09.2024.
 
Primăria Agigea (Consiliul Local Agigea) anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului care vizează dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comună.
 
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 30.05.2024, ora 15:00, urmând ca acestea să fie deschise în aceași zi și la aceeași oră. Oferta trebuie să fie valabilă până la 30.09.2024.
 
Contractul „Furnizare mobilier în cadrul proiectului: Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Comuna Agigea, județul Constanța“, are o valoare estimată de 405.809,26 RON.
 
Produsele ce fac obiectul procedurii sunt necesare pentru implementarea corespunzătoare a proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din Comuna Agigea, județul Constanța“, aprobat prin Ordinul ministrului educației nr. 4474 din data 14/06/2023, finantat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI – Politici pentru noua generatie, Componenta C15 – Educație.
 
Responsabili de atribuirea contractului
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Cîrjaliu Cristian Maricel - primar, Carp Laurențiu - secretar general; Cazacu Ana-Maria - administrator public, Lupu Oana – șef Tehnic Investitii, Lăsculescu Ana - șef Serviciu financiar.
 
 Ofertanții trebuie să demonstreze că în ultimii 3 ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) au furnizat produse similare cu cele care fac obiectul procedurii de atribuire, în valoare de cel puțin 400.000,00 lei fără TVA. Cerința se poate demonstra prin însumarea valorilor produselor similare livrate și recepționate în perioada de referință, la nivelul unui contract sau maximum 3 contracte.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțule de participare la această licitație.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Primăria Agigea și societatea Iridex Group Salubrizare, chemate în judecată de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași
 
Sediul primăriei Agigea, județul Constanța va fi reabilitat energetic. Proiectul în valoare de peste 3,2 milioane de lei, scos la licitație (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii