Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța CJC cumpără servicii de proiectare și execuție pentru sistemul de canalizare de la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia

ro

29 Dec, 2023 09:18 741 Marime text
Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de reabilitare a sistemului de conducte de canalizare a apelor meteorice aferente imobilului Pavilion Expozițional Constanța, situat în municipiul Constanța, b-dul Mamaia, nr.331A.

Valoarea estimată a achiziției este de 93.400 lei fără TVA, banii provin din bugetul CJC.

Ofertele se depun până la data de 4 ianuarie 2024, ora 12.00 pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, B-dul Tomis nr. 51, Municipiul Constanţa.

Criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”. Oferta declarată câștigătoare este cea cu prețul cel mai scăzut, care îndeplinește cerințele din specificațiile tehnice și din invitația de participare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitații publice CJC organizează o achiziție directă care vizează lucrări la Pavilionul Expozițional din Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii