Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație publică Universitatea „Ovidius” Constanța consolidează și extinde Corpul C1

ro

09 Dec, 2020 10:00 2001 Marime text
  • Universitatea „Ovidius” Constanța organizează licitație publică.

Universitatea „Ovidius” din Constanța organizează o licitație publică pentru atribuirea unui contract de servicii proiectare, asistență tehnică, execuţie lucrări, utilaje și montaj pentru obiectivul de investiţii al proiectului “Consolidare, extindere și mansardare corp C1 Facultate D+P+1E+2E”.

Potrivit Licitatiapublica.ro, valoarea totală estimată a contractului este de 21.081.958,36 lei.

Descrierea contractului

Universitatea „Ovidius” din Constanța intentionează să achizitioneze, prin atribuirea unui contract de servicii de proiectare şi execuţie a lucrărilor de consolidare, extindere, mansardare și dotare cu utilaje și echipamente cu montaj necesare pentru funcționarea clădirii având următoarele obiective principale:
a) Asigurarea stabilității structurale a clădirii și îndeplinirea exigențelor esențiale prevăzute Lg. nr. 10/1995 - Consolidarea structurală a clădirii;
b) Optimizarea spațial funcțională a clădirii supra căreia se intervine;
c) creșterea gradului de confort și a performanței energetice a clădirii;
d) eliminarea riscurilor induse de existența ovoidului ce subtraversează clădirea și curtea interioară, prin proiectarea și execuția lucrărilor de intervenție asupra acestuia. Indicatori de performanță și calitate ce trebuiesc atinși de clădire după terminarea lucrărilor sunt: i. proiectarea și execuția lucrărilor de consolidare și extindere a clădirii supuse intervenției trebuie să conducă la încadrara clădirii după terminarea lucrărilor în clasa de risc seismic IV; ii. proiectarea și execuția lucrărilor de eficientizare energetică a clădirii existente și a lucrărilor de izolare termică a extinderii proiectată, precum și soluțiile detaliate la nivel PTE pentru tâmplăria exterioară și pentru toate instalațiile întregii clădiri trebuie să conducă după terminarea lucrărilor la încadrarea clădirii în calsa energetică A; iii. proiectarea și execuția lucrărilor de intervenție trebuie să conducă la obținerea autorizației de funcționare IGSU și a autorizației de funcționare DSP după terminarea lucrărilor.

Documentaţia tehnică va fi elaborată pe baza DALI, expertiză tehnică structurală actualizată, dar şi cu respectarea prevederilor HG 907/2016 cu modificările şi completările ulterioare.

Deasemenea, în elaborarea documentaţiei tehnice se vor avea în vedere şi precizările privind verificarea proiectului tehnic de către structura de specialitate din cadrul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Est (ADR S-E) în conformitate cu prevederile Ghidului specific şi anexelor acestuia, cu modificările şi completările ulterioare, PI 10.3 – Cresterea relevantei invatamantului tertiar universitar in relatie cu piata fortei de munca si sectoarele economice competitive, ghid ce poate fi accesat pe Site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020 la secţiunea Domenii de Finanţare, Ghidul General, axa prioritară 10. Execuţia lucrărilor se va face în baza autorizaţiei de construire ce va fi obţinută de autoritatea contractantă, a PTE-ului ce va fi elaborat de către Contractant şi supus de Autoritatea contractantă verificării de către verificatori de proiecte și însușirii de către expert tehnic, atestați MLPAT, precum și a documentelor mai sus enunţate.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Dan-Marcel ILIESCU - Rector ii. Sîrbu Laurenţiu – Director General Administrativ iii. Atanasie Maria –Director Economic iv. Dan Loredana-Maximiliana –Director Juridic v. Galav Roberta-Laura - Viză Control Financiar Preventiv vi. Filip Cosmin – Decan Facultatea de Construcții vii. Gabriela Drăghici –Responsabil Tehnic în cadrul echipei de implementare a proiectului viii. Sîrbu Mihaela – Inginer constructor – Serviciul Tehnic ix. Mihail Luminiţa - Sef Birou Achizitii Publice x. Tiţoiu Cristian - Responsabil Achiziţie

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 08.01.2021, ora 15:00.

În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii