Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație, organizată de fiscul din Constanța Energy Med Construct SRL din Medgidia rămâne fără două automobile (DOCUMENT)

ro

07 Apr, 2024 12:33 814 Marime text
  • Serviciul Fiscal Municipal Medgidia anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea a două  automobile deținute de Energy Med Construct SRL.
  • Caradima Sile este asociat unic și administator al societății.
  • În anul 2022, societatea cu 4 salariați a raportat o cifră de afaceri de 2.589.499 lei și un profit de 1.284.860 lei.

Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, Serviciul Fiscal Municipal Medgidia anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea a două  automobile deținute de Energy Med Construct SRL. 

Licitația va avea loc pe data de  18 aprilie, ora 13.00, în localitatea Medgidia, strada Decebal nr. 37.
 
Participanții la această licitație vor putea  cumpăra două automobile: un autoturism marca BMW, fabricat în anul 2012, la prețul de 32.808 lei și un autovehicul special Iveco Daily, fabricat în anul 2008, la prețul de 46.975 lei.


Despre Energy Med Construct SRL


Înființată în anul 2016, firma are sediul social pe strada Podgoriilor, Nr. 13A, Bloc K, Sc. Pariu. P, Ap. 8, Medgidia, Județ Constanța și se ocupă de lucări de  instalații electrice. Caradima Sile este asociat unic și administator al societății.
Societatea a obținut, prin negociere directă, 102 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Municipiul Medgidia,  Comuna Poarta Albă, Comuna Topraisar și altele.

În anul 2022, societatea cu 4 salariați a raportat o cifră de afaceri de 2.589.499 lei și un profit de 1.284.860 lei.

În secțiunea Documente puteți consulta anuțul de vîânzare a celor două bunuri mobile.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și: 

A doua licitație, organizată de fiscul din Constanța pentru valorificarea a două terenuri deținute de Primăria Cogealac (DOCUMENT)l
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii