Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:19 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație la Serviciul Public de Asistență Socială Constanța pentru întreținerea pavilioanelor de vară destinate pensionarilor

ro

11 Mar, 2017 00:00 809 Marime text
Serviciul Public de Asistență Socială Constanța scoate la licitație contractul „Lucrări de conservare și întreținere a pavilioanelor de vară pentru pensionari din municipiul Constanța“, în valoare estimată fără TVA de 268.632 de lei.
 
Contractul constă în executarea lucrărilor de conservare și întreținere a pavilioanelor de vară pentru pensionari, precum și a lucrărilor de reparații necesare bunei desfășurări a activității acestora, conform cerințelor din caietul de sarcini.
 
Contractul se va încheia după data atribuirii în SEAP și va fi valabil pe perioada anului 2017, cuprinzând un ciclu de deschidere, la venirea sezonului cald, și un ciclu de conservare, la venirea sezonului rece. Deschiderea pavilioanelor de vară presupune următoarele lucrări: desfacere lambriuri placi OSB, vopsire cu lac alchidal, reparații mobilier cu dulapi de rășinoase, desfacere material tip poliplan tip Frontlit; închiderea include: montare schelet susținere panouri OSB, montare panouri OSB, montare material tip poliplan tip Frontlit.
 
Ofertanții vor prezenta certificate constatatoare din care să rezulte că obiectul de activitate al agenților economici corespunde obiectului contractului și că sunt autorizați în acest sens, în condițiile legii. Ofertele prezentate trebuie să respecte cerințele specificate și să fie înscrise în catalogul electronic SEAP. Oferta financiară se va prezenta la valoarea totală, fără TVA, și va fi valabilă 60 de zile.
 
Autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a achiziționa, prin catalogul electronic SEAP, de la operatorul economic care a prezentat prețul cel mai scăzut, raportat la valoarea totală, și care îndeplinește necesitățile solicitate prin caietul de sarcini pus la dispoziția agenților economici interesați.
 
Condițiile de executare a lucrărilor cad în sarcina ofertantului de a le respecta și aplica în totalitate. Ofertele pot fi depuse până pe data de 14.03.2017.

Ti-a placut articolul?

Comentarii