Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație la CJC Se caută o firmă pentru realizarea documentației cadastrale a podurilor și podețelor de pe DJ 223

ro

10 Jan, 2017 07:50 1730 Marime text
Consiliul Județean Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii pentru realizarea documentațiilor cadastrale și înscriere în Cartea funciară a imobilelor poduri și podețe aferente DJ 223 Cernavodă - Ion Corvin, cu o suprafață de aproximativ 2.605 mp“, în valoare estimată de 4.621,66 lei.
 
Documentațiile sunt necesare în vederea depunerii la finanțare a proiectului - Lucrări de modernizare și reabilitare DJ223 Cernavodă - Ion Corvin (POR 2014 -2020, Axa prioritară 6 – Imbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională) cu respectarea condițiilor specifice de accesare a fondurilor europene din cadrul POR 2014-2020.
 
Specificațiile tehnice și formularele sunt publicate la adresa www.cjc.ro la secțiunea Achiziții publice, Anunțuri Achiziții. Ofertantul își va asuma responsabilitatea și acceptul pentru îndeplinirea conformă și respectarea specificațiilor tehnice publicate pe site-ul autorității contractante.
 
Ofertele vor fi depuse la Registratura Consiliului Județean Constanța, în plic inchis. Oferta va conține o descriere a serviciilor ce vor fi prestate, în vederea conformității acestora cu specificațiile tehnice solicitate. Va fi declarată câștigătoare oferta ce prețul cel mai scăzut care îndeplinește specificațiile tehnice minime considerate obligatorii și demonstrează capacitatea de îndeplinire a serviciilor. Ofertele pot fi depuse până pa data de 16.01.2017. Operatorii economici interesați vor posta oferta de preț totală în sistemul electronic SEAP, secțiunea catalogul produse/servicii/lucrări.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii