Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație anulată! Nu s-a depus nicio ofertă pentru proiectarea Teatrului pentru Copii și Tineret din cadrul Complexului Muzeal al Știintelor Naturii Constanța (DOCUMENT)

ro

04 Oct, 2023 12:25 989 Marime text


Consiliul Județean Constanța a anulat achiziția serviciilor de proiectare (PT+DDE) și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiție "Construirea și dotarea Teatrului Pentru Copii și Tineret în cadrul Complexului Muzeal al Știintelor Naturii Constanța".

Achiziția a fost anulată pe 02.10.2023, deoarece nu a fost depusă nicio ofertă pentru acest proiect, potrivit SEAP.

Va reamintim, în 2021 a fost semnat ordinul de elaborare a documentației tehnico-economice, faza Studii de Fezabilitate, precum și pentru obținerea avizelor și acordurilor pentru obiectivul de investiții “Construirea și dotarea Teatrului pentru Copii și Tineret”.

Potrivit proiectului, viitorul „Teatru pentru Copii și Tineret” va fi construit pe o suprafață de 1500 mp, în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, la care se adaugă 70 mp pentru gradene și scenă în aer liber.

Regimul de înălțime al clădirii este D+P+1E și va găzdui o sală multifuncțională de spectacole și repetiții cu 60 de locuri la demisol, o sală de spectacol principală cu 300 de locuri la parter, săli de expoziție, precum și un backstage (culise) pe o suprafață de 60 mp.
De asemenea, teatrul va mai fi dotat cu o curte interioară de 95 mp, un balcon pentru spectatori, trei unități de cazare și o terasă circulabilă la etaj.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de anulare a licitației, de pe licitatiapublica.ro.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii