Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:49 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitația organizată de primăria comunei Tuzla pentru servicii de salvare acvatică a fost contestată la CNSC

ro

27 May, 2024 13:23 699 Marime text


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 1349/C5/1451 din 17.05.2024 la contestația formulată de către Rescue Mar SRL, cu sediul social în Techirghiol, împotriva rezultatului procedurii emis de către UAT Primăria Tulza, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii proprii organizată în vederea atribuirii contractului de servicii având ca obiect „Servicii de salvare acvatică - salvamar și prim ajutor pe plaja Tuzla, pe durata sezonului estival”, se solicită anularea rezultatului procedurii în ceea ce privește oferta câștigătoare depusă de Umbrella Euxin SRL.

Prin adresa fără număr de înregistrare la emitent, înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor cu nr. 28719/10.05.2024, a depus cerere de intervenție voluntară Umbrella Euxin SRL, solicitând respingerea ca nefondată a contestației.

Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis să respingă  ca inadmisibilă, contestația depusă de Rescue Mar SRL, în contradictoriu cu UAT Primăria Tuzla, pentru neconstituirea cauțiunii.

Totodată, CNSC respinge ca lipsită de obiect cererea de intervenție formulată de Umbrella Euxin SRL.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părțile cauzei. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii