Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legea privind măsurile fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilităţii financiare a României, promulgată de președintele Iohannis

ro

26 Oct, 2023 16:25 843 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilităţii financiare a României pe termen lung, a informat Administraţia Prezidenţială.

Pe 26 septembrie, Guvernul şi-a angajat răspunderea pe acest pachet de măsuri.

Pachetul de măsuri fiscal-bugetare are ca obiectiv să reducă "risipa bugetară" şi să pună punct modului în care "cei puternici şi cu foarte mulţi bani se credeau de neatins", declara, pe 26 septembrie, prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Pe 29 septembrie, USR, Forţa Dreptei şi doi parlamentari ai PNL au semnat sesizarea la CCR cu privire la pachetul de legi pe care Guvernul şi-a angajat răspunderea în Parlament.

Pe 18 octombrie, Curtea Constituţională a României a respins sesizarea.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii