Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:10 04 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Legea a fost promulgată de Președinte! Ce se întâmplă cu uniformele și însemenele militarilor din Aparatul Central al MAI

ro

26 Oct, 2019 00:00 1084 Marime text
Președintele României, Klaus Iohannis, a promulgat prin decret Legea pentru completarea art. 2 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 179/2002 privind demilitarizarea unităților aparatului central al Ministerului Afacerilor Interne și a structurilor subordonate acestuia, în data de 25 octombrie 2019.

Legea a fost adoptată de Senatul României, care a avut rol decizional, în data de 23 septembrie, la începutul lunii noiembrie fiind înaintat către Administrația Prezidențială pentru promulgare.

Astfel, prin noua lege se propune completarea art. 2 din Ordonanța de Urgență nr. 179/2002, în sensul de a crea un temei legal la nivel primar care să asigure reglementarea prin hotărâre a Guvernului a uniformei, însemnelor distinctive, precum și a formei și conținutului documentului de legitimare pentru personalul militar din aparatul central al Ministerului Afacerilor Interne și din structurile subordonate acestora. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii