Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Tulcea A umplut coșul de cumpărături cu produse de pe raft și a vrut să plece fără să achite

ro

22 Mar, 2024 14:20 453 Marime text


Sursa foto: IJJ Tulcea

 
  • Totul s-a întâmplat ieri, 21 aprilie, când, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Tulcea au fost sesizați, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o femeie a sustras diverse obiecte din incinta unei societăți comerciale, fără intenția de a le plăti.
 
Potrivit IJJ Tulcea, un angajat al societății comerciale a declarat faptul că, în timp ce executa serviciul, a auzit alarma care s-a declanșat după ce o femeie a încercat să iasă prin punctul de intrare în magazin cu un coș de cumpărături fără să achite contravaloarea acestora la casa de marcat.

„Întrebată de jandarmi, femeia în cauză, în vârstă de 18 ani, a declarat că a sustras mai multe produse alimentare în valoare de peste 800 de lei fără intenția de a le plăti. Ea a menționat că a încercat să iasă prin punctul de intrare în magazin pentru a evita casele de marcat, însă s-a declanșat alarma, a abandonat coșul de cumpărături și a fugit în interiorul magazinului. A așteptat un timp pentru a se opri alarma, a sustras alte produse de pe raft, a așteptat să se deschidă porțile de intrare în magazin și a ieșit, însă a fost oprită de agentul de pază, care a observat că unele produse din coș aveau ambalajele rupte, fără a fi plătite la casa de marcat”, spun jandarmii. 

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracțiunea de furt.

Citește și
Opt elevi Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi, în practică la IJJ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii