Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La nivelul Regionalei CFR Infrastructură Constanța a fost activat Comandamentul de Iarnă

ro

28 Jan, 2023 11:50 1377 Marime text
Foto: Facebook/CFR InfrastructuraPe raza Regionale CFR Infrastructură Constanța nu s-au înregistrat pe parcursul nopții situații deosebite și nici în cursul dimineții de 28 ianuarie a.c. circulația trenurilor desfășurându-se în condiții de iarnă.

Potrivit reprezentanților Regionalei CFR Infrastructură Constanța, la nivelul Regionalei a fost activat Comandamentul de Iarnă și se monitorizează cu atenție trenurile aflate în circulație.

„Se menține legătura cu operatorii de transport, iar în situațiile în care se impune intervenția pentru remedierea eventualelor deranjamente se acționeaze cu drezine pantograf.
De asemenea, pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate, astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor“ - au mai precizat reprezentanții Regionalei CFr Infrastructură Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii