Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La final de an, decizii pentru perioade îndelungate BTT SA închiriază numeroase active din staţiunea Costineşti

ro

17 Dec, 2016 00:00 1773 Marime text
Membrii Consiliului de Administraţie al SC BTT SA au convocat pentru 21 decembrie, la ora 12.00, Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor, ce va avea loc la sediul din Bucureşti al societăţii. La această întrunire au drept de participare şi de vot toţi acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor la sfârşitul zilei de 2 decembrie a.c., stabilită ca dată de referinţă.
 
Potrivit unui anunţ, pe ordinea de zi a Adunării Ordinare a Acţionarilor SC BTT SA au fost incluse 16 puncte, 13 dintre ele având ca obiectiv aprobarea închirierii unor active deţinute de societate în staţiunile Costineşti şi Braşov. Interesant de remarcat este faptul că aceste închirieri se fac pe perioade cuprinse între cinci, 20 sau 49 de ani.
 
De asemenea, majoritatea activelor se află la malul mării, în „staţiunea tineretului” de la malul mării, Costineşti. Astfel, Vila Belvedere B5, un chioşc situat pe lotul 103, lotul 100 din zona cabinetului medical, un spaţiu situat pe terasa hotelului Forum, ce va permite amplasarea de echipamente pentru telecomunicaţii, barurile şi terasa situate la parterul hotelului menţionat, din staţiunea Costineşti, vor fi închiriate pentru următorii cinci ani dacă acţionarii vor aproba aceasta în şedinţa din 21 decembrie.
 
În cadrul aceleiaşi Adunări Ordinare a Acţionarilor SC BTT SA, se va solicita şi aprobarea închirierii pe cinci ani a unui teren în zona îngustă din faţa lotului cu număr cadastral 12/99, a activului-imobil situat pe lotul 316, precum şi a tuturor activelor imobile proprietate a BTT SA „care întrunesc condiţiile în vederea scoaterii la licitaţie prin procedura de închiriere aplicabilă la nivel BTT SA“. Acţionarii vor vota şi pentru „aprobarea încheierii unui contract de închiriere a terasei aflate la etajul 8 al hotelului Forum din Costineşti, în scopul amplasării echipamentelor de telecomunicaţii - Dacia Antena, pe o perioadă de 20 de ani.
 
În cadrul ultimei întruniri a acţionarilor BTT SA din acest an, aceştia vor supune la vot aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2017. Nu în ultimul rând, pe ordinea de zi au fost incluse trei puncte ce vizează: aprobarea încheierii unei convenţii privind transmiterea în administrare către autoritatea locală competentă pe o perioada de 49 de ani a sistemului de canalizare din Baza BTT Costineşti; aprobarea încheierii unei convenţii privind transmiterea în administrare către autoritatea locală competentă tot pentru 49 de ani a sistemului de epurare, colectare şi captare a apei din Baza BTT Pârâul Rece (judeţul Braşov), precum şi aprobarea încheierii unei convenţii de uz şi servitute pe 49 de ani pentru implementarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale în staţiunea Costineşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii