Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Brick, cumpărăturile de Paște îți aduc premii senzaționale!

ro

03 Apr, 2024 14:17 466 Marime text
 
  • Primăvara aceasta, cumpărăturile de Paște la Brick îți aduc bucurie în casă și premii senzaționale
  • Cumperi de minim 300 lei pe un singur bon fiscal și poți fi unul dintre câștigători
 
 
Odată cu venirea primăverii, temperatura mai caldă și natura înfloritoare îmbie la numeroase schimbări. Așa că, de cele mai multe ori, în sezonul cald începem proiectele de renovare sau amenajare a locuinței.

Pentru ca planurile tale să iasă conform dorințelor, te sfătuim să îți găsești inspirație pe site-urile de specialitate sau chiar să angajezi un designer de interior care îți poată proiecta întreg spațiul locativ în funcție de specificațiile tale. Apoi, începe adevărata căutare a produselor la prețuri corecte în magazinele de bricolaj și materiale de construcție.

În rețeaua de magazine Brick veți întâlni, pe lângă clasicele materiale de construcție, produse de bricolaj, gresie și faianță, parchet, corpuri de iluminat si produse speciale precum panouri foto-voltaice, pardoseală de tip SPC sau diverse modele de riflaje.

Focusul în prezent se pune pe căutarea și implementarea soluțiilor eficiente de modernizare a locuinței care să determine reducerea consumului și sporirea confortului.

În oricare dintre magazinele Brick, beneficiezi de consultanță de specialitate la raft, estimarea necesarului de materiale pentru diverse proiecte, debitare gratuită pentru anumite produse sau transport gratuit.

Mai mult, începând cu data de 01 aprilie, în rețeaua de magazine Brick, se va desfășura campania “Cumpărăturile de Paște, îți aduc premii senzaționale”.

Până pe 29 aprilie, toți vizitatorii magazinelor Brick care fac cumpărături de minimum 300 lei pe un singur bon fiscal sau factură fiscală pot câștiga unul dintre cele 45 de premii: electrocasnice de bucătărie, corpuri de iluminat, seturi de tigăi, baterii de baie sau bucătărie.

Extragerea celor 5 câștigători va avea loc în data de 10 Mai la sediul Brick Constanța.

Participă cu mai multe bonuri și ai mai multe șanse de câștig!

Puteți urmări toate campaniile pe site și pe pagina de Facebook Brick România.
Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.brick-romania.ro

Detalii despre campanie puteți obține în oricare dintre magazinele Brick: Constanța, Ovidiu, Giurgiu sau Mangalia.
 

Despre Brick România
Compania Brick România este primul brand de magazine de bricolaj, home improvement și proiecte DYI din țară, cu o tradiție de 20 de ani pe piață dobrogeană. Înființat în anul 2002, magazinul Brick este un solid furnizor de produse universale folosite pentru construirea, întreținerea, amenajarea sau decorarea locuinței. Brick se adresează în special clienților persoane fizice, pentru proiecte de tip DYI, dar și dezvoltatorilor imobiliari pentru proiecte rezidențiale, oferind un portofoliu de 60.000 de articole din 15 domenii.

După magazinul Brick Constanța deschis în 2002, în ultimii trei ani alte trei noi magazine au fost inaugurate. Astfel, compania constănțeană Brick este prezentă din anul 2017 și pe piața din sudul litoralului prin magazinul Brick Mangalia, în anul 2019 compania a inaugurat magazinul Brick Giurgiu, iar în vara lui 2021 a fost deschis centrul regional Ovidiu. În prezent, echipa Brick România numără aproximativ 300 de angajați.

Cu o politică de preţuri accesibile și reușind să mențină un raport excelent calitate-preț, echipa Brick și-a demonstrat angajamentul față de clienți, care au recompensat brandul cu fidelitatea lor, astfel că materialele cumpărate de la Brick sunt astăzi prezente în aproape fiecare casă din Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii