Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kran închiriază avantajos pentru firme în Constanța macarale și automacarale

ro

25 Jan, 2022 12:35 1345 Marime text


Boom-ul imobiliar sau deschiderea unor noi puncte de lucru, depozite pentru diverse ramuri de activitate creează un context dinamic pentru toată lumea. Implică extinderi, relocări, transport de utilaje, sarcini grele, materiale de construcție printre altele. Fiți pregătiți pentru toate cele implicate. Pentru închirieri de macara sau automacara Kran este furnizor de soluții.
 
În logistica pusă la punct, când mutați obiecte masive, componente din echipamente robuste, sarcini grele în special, ce implică în mod special ridicarea, un factor cheie este reprezentat de macaralele disponibile. Pentru cei interesați, serviciile Kran inchirieri macarale nacele stivuitoare Constanta sunt avantajoase.
 
Când și de ce este publicul interesat de închirieri macarale
 
Pentru cei care forează, realizarea foraje puțuri de medie sau mare adâncime și transportă utilajele specifice, pentru cei care mută echipamente industriale, închirierea de macarale poate fi necesară. Iar acestea sunt doar câteva exemple.
 
Închirierea este avantajoasă, căci scoate din discuție cheltuieli legate de întreținerea acestor utilaje, de nevoia de a avea personal care să se ocupe de ele, de spațiu suficient pentru staționare când nu sunt folosite. În plus, investiția în astfel de utilaje este uneori prea mare pentru firme, bugetul este depășit sau pur și simplu nu ar fi rentabilă achiziția. Însă pentru închiriere de macarale, automacarale și alte utilaje sunt firme specializate pe care să vă bazați. Kran, cu serviciile sale de inchiriere macara Constanta, poate fi o soluție.
 
La ce să fiți atenți când închiriați macarale
 
Cei de la Kran oferă consiliere și suport, din primă fază în care sunteți interesați și până când contractul este la final. Vă interesează să aveți disponibile macarale în stare bună de funcționare, să aveți o echipă cunoscătoare în domeniu, astfel încât să primiți minim de info cu privire la criteriile de verificat când preluați un astfel de utilaj. În plus, tipul de macara trebuie ales corespunzător. Vă interesează să alegeți ceva practic, ce face față nevoilor din șantierul vostru.
 
Stabiliți încă din prima fază de cerere de oferta de preț:
 
  • Înălțimea maximă admisă și ce lungime maximă trebuie să aibă brațul macaralei. Veți dori să manevrați lejer sarcinile grele în cauză.
  • Ce greutate maximă trebuie să ridice macaraua. La bază poate ridica greutăți mai mari, spre vârf greutatea maximă admisă nu va fi aceeași, ci mai mică.
  • Condițiile din șantier, perimetrul disponibil, deci unde și cum va fi folosită macaraua.
 
Ofertele la Kran sunt personalizate
 
 
 
Descoperiți ofertele personalizate de la Kran. Aici veți găsi un partener de încredere pentru afacerea voastră. Veți găsi disponibile automacarale sau macarale montate pe camion,  de închiriat în Constanța, ce suportă sarcini de la 16 tone la 120 de tone. Veți primi o ofertă de preț în scurt timp, astfel încât să nu pierdeți timp cu partea de research și nici prea mult timp până când puneți negru pe alb colaborarea sub parafa contractului.
 
Tot ce face parte din parcul auto de la Kran înseamnă utilaje atent verificate, întreținute. Veți primi spre închiriere macarale și automacarale corespunzătoare, profesionale, pentru ca proiectele desfășurate să fie pe măsură, să respecte standardele, implicit limita de timp pe care o aveți. Lucrați eficient și avantajos colaborând cu Kran!
 
Contact: 
 
contact@kran.ro
+40 757 016 913
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii