Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:51 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis „Pot să subliniez că nu avem date care indică că România ar fi ţintită printr-o agresiune“ (VIDEO)

ro

11 Mar, 2022 17:28 1533 Marime text
Conferinta comuna Klaus Iohannis/Kamala Harris la Palatul Cotroceni. Foto: Administrația PrezidențialăPreşedintele Klaus Iohannis, a declarat în cadrul unei declaraţii de presă comune cu vicepreşedintele SUA, Kamala Harris, aflată în vizită la Bucureşti că nu există date care să indice că România ar fi ţintită printr-o agresiune. 

"Pot să subliniez că nu avem date care indică că România ar fi ţintită printr-o agresiune. Pe de altă parte, este foarte clar că această acţiune a Rusiei, acest război declanşat împotriva Ucrainei a produs cu certitudine un rezultat vizibil, ferm, clar şi acesta este unitatea NATO şi hotărârea aliaţilor din NATO de a sta împreună şi de a se apăra împreună", a declarat preşedintele Iohannis.


De asemenea, vicepreședintele SUA, Kamala Harris a precizat că un atac împotriva unui stat membru NATO reprezintă un atac împotriva tuturor celorlalte state membre ale alianţei.

"Aşa cum ştie poporul român, aşa cum ştim cu toţii, este o situaţie dinamică şi, cu trecerea timpului, tot timpul evaluăm situaţia care există. În ceea ce priveşte ce s-ar putea întâmpla... în ceea ce priveşte comportamentul lui Putin, nu pot să speculez, însă, noi suntem foarte fermi şi este clar, ca membri ai NATO, un atac împotriva unei ţări este un atac împotriva tuturor", a adăugat Kamala Harris. Sursa foto: Facebook/Administrația Prezidențială
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii