Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Klaus Iohannis "Cu dăruire, iubire şi credinţă vom ieşi învingători din încercarea la care a fost supusă omenirea" (video)

ro

18 Apr, 2020 14:57 2513 Marime text
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis tuturor românilor, sâmbătă, un mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale, în care subliniază că "împreună, cu dăruire, iubire şi credinţă, vom ieşi învingători din greaua încercare la care a fost supusă întreaga omenire".

"Dragi români, vă doresc tuturor să întâmpinaţi Sfintele Paşti în sănătate şi pace sufletească! Învierea Domnului este o celebrare a speranţei într-un anotimp al renaşterii. Biruinţa Vieţii - acesta este mesajul pascal care ne umple sufletele de încrederea de care avem nevoie, în acest an mai mult decât oricând.

Pentru noi toţi, lumina Învierii a fost întotdeauna un prilej de a ne bucura alături de familie şi de cei apropiaţi de căldura locului pe care îl numim 'acasă'. Din păcate, sărbătorile pascale de anul acesta ne găsesc într-o situaţie care ne obligă să aflăm mai mult în noi înşine, în casă şi prin rugăciune, lumina şi binecuvântarea Învierii.

În aceste zile, ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi tocmai renunţând să îi avem lângă noi. Suntem însă mereu în gândurile noastre aproape de ei, iar această comuniune spirituală este legătura cea mai puternică, adevărata forţă care ne va da energia să depăşim momentele dificile prin care trecem. Să ne asumăm acest sacrificiu şi să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum şi în rugăciune, pentru alinarea suferinţelor celor bolnavi şi pentru sufletele celor răpuşi de epidemie.

Semnificaţia profundă a acestor zile este aceea că împreună, cu dăruire, iubire şi credinţă, vom ieşi învingători din greaua încercare la care a fost supusă întreaga omenire. Vă urez să primiţi Sfintele Paşti cu sufletele luminate de iubire, speranţă şi credinţă! Hristos a înviat!", a precizat Iohannis.


Sursa foto-video: Facebook/ Klaus Iohannis


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii