Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:56 22 10 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jumbo Constanţa s-a deschis oficial. Ce program are (galerie foto + video)

ro

22 Jun, 2017 17:46 65059 Marime text
Cel mai mare retailer de jucării din Grecia şi-a deschis oficial porţile la Constanţa. Cu toate că iniţial deschiderea oficială era programată pentru luna mai, aceasta a avut loc o lună mai târziu. Magazinul este deschis zilnic între orele 10.00 - 21.00

Potrivit capital.ro, Jumbo operează 51 de magazine în Grecia şi încă 21 de unităţi în România Bulgaria şi Cipru.

Reamintim că, pe 13 martie, Primăria Constanţa a eliberat Certificatul de urbanism nr. 547 către SC Real Hyper Magazine SRL, societatea care deţine terenul pentru proiectul „Recompartimentări interioare, schimbări de finisaj exterior, crearea unei scări de evacuare exterioară, modificări de faţade, modernizare spaţiu comercial existent, schimbare casetă luminoasă şi totem publicitar”. Mai departe, a fost emis un memoriu de prezentare necesar emiterii acordului de mediu.
 
După cum se arată la „Descrierea proiectului”, obiectivul ce face obiectul prezentului proiect îl reprezintă fostul centru comercial „Real”, situat în nord-vestul oraşului Constanţa, iar proiectul prevede lucrări de reamenajare şi reconfigurare a spaţiilor, pentru transformarea fostului centru comercial în magazin Jumbo.
 
Tema de proiectare stabilită prevede realizarea unor recompartimentări interioare, demolarea unor pereţi existenţi uşori, de gips-carton, sticlă sau cărămidă, demontarea parţială a unei supante, construirea unor noi compartimentări uşoare de gips-carton, schimbări de finisaj interior, crearea unei scări de evacuare exterioară de metal, modificări de faţadă prin grile de ventilaţie şi modificare firmă luminoasă din „REAL” în „JUMBO”, schimbare totem publicitar.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii