Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Primăria Peceneaga modernizează sistemul de rigole pe strada Principală din comună

ro

18 Mar, 2021 07:37 3228 Marime text
  • Primăria Peceneaga, județul Tulcea, organizează licitație publică pentru a moderniza și reabilita sistemul de rigole pe strada Principală din comună, anunț ce poate fi consultat în secțiunea Documente a materialului.
Primăria Peceneaga, județul Tulcea organizează licitație publică pentru a încheia un contract de modernizare și reabilitare a sistemului de rigole de pe strada Principală din comună.
 
Valoarea estimată a contractului este de maxim 29.096.651 lei.
 
 Descrierea contractului

 
Conform Proiectului tehnic și a Caietului de sarcini

Condiții referitoare la contract:

Garanția de buna execuție: Garanția de buna executie se constituie in cuantum 10 % din valoarea contractului fara TVA si conform art. 40, alin. (3) din HG nr. 395/2016 privind aprobarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziție publica/acordului- cadru din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, prin retinerii succesive din sumele datorate pentru facturile parțiale.
 
Oferta se va depune la adresa autoritatii contractante: Primaria Comunei Peceneaga, Judetul Tulcea între orele 8.00-16.00. Reguli de comunicare și transmitere a datelor: solicitarile de clarificșri referitorare la prezenta documentatie de atribuire se vor adresa pe adresa de e-mail a primariei comunei Peceneaga, Județul Tulcea, respectiv: primaria_peceneaga@yahoo.com.Termenul limita pentru solicitarea de clarificari este 23.03.2021, ora 12.00.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii