Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

ro

20 Mar, 2021 18:08 2039 Marime text
  • Eveniment privat, întrerupt de polițiști.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii tulceni au constatat că într-un imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din orașul Babadag, se află în desfășurare un eveniment privat - logodnă.

Evenimentul a fost sistat, iar organizatorii, respectiv un bărbat de 35 de ani și o femeie de 54 de ani, ambii din orașul Babadag, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 20.000 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.


Totodată, polițiștii au identificat alte 21 de persoane participante la eveniment, care au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 45.000 de lei.

„Atragem atenţia cu privire la continuarea adoptării unui comportament precaut şi recomandăm tuturor cetățenilor să nu se expună la riscuri, să respecte distanțarea fizică și să poarte masca de protecție, în toate spațiile publice închise și deschise.

De asemenea, respectaţi interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private iar după ora 22.00, deplasaţi-vă doar justificat!”, transmite agent de poliție Ioana Nanu, purtător de cuvânt al IPJ Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii