Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Peste o sută de infracțiuni depistate în doar 24 de ore! Sancțiuni de zeci de mii de lei

ro

05 Jul, 2023 13:35 863 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • În cursul zilei de 4 iulie, în județul Tulcea, s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
 
Conform unui comunicat de presă pus la dispoziție de Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, polițiștii și jandarmii, cu sprijinul celorlalte structuri, au continuat acțiunile preventiv-reactive, cu efective mărite, atât în mediul urban, cât și în cel rural, având ca scop prevenirea și combaterea unor situații de risc, prevenirea traficului și consumului de droguri și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.
 
Pentru neregulile contatate au fost aplicate 100 de sancțiuni contravenționale, 65 dintre acestea au fost aplicate conform Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, iar 34 au fost aplicate în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002.
 
Astfel, valoare totală a sancțiunilor este de aproximativ 39.425 de lei.
 
Totodată, au fost constatate în flagrant 17 infracțiuni și a fost depistată o persoană urmărită la nivel național.
 

„Polițiștii și jandarmii tulceni vor asigura, în continuare o prezență constantă în stradă și în zonele aglomerate, în vederea menținerii unui climat de liniște și siguranță în comunitate“, a mai adăugat sursa citată


Citește și:

Judecătorii din Constanța se pregătesc să anunțe decizia finală în cazul lui Vasile Mărculescu, primarul din Smârdan, Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii