Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Autoturism mistuit de flăcări în apropiere de localitatea Sălcioara. Ce au constatat pompierii (galerie foto)

ro

05 Oct, 2021 09:31 1126 Marime text
  • Autoturismul a fost suprasolicitat de către conducătorul auto, care a încercat să iasă dintr-o groapă de la marginea digului.

În jurul orei 04:45, pompierii militari ai Stației Babadag, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au intervenit în apropierea localității Sălcioara, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. 

Potrivit ISU Delta Tulcea, autoturismul se afla pe un dig și a fost suprasolicitat de către conducătorul auto, care a încercat să iasă dintr-o groapă de la marginea digului.

„La sosirea echipajului, autovehiculul ardea generalizat, cu flacără și degajări mari de fum. Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ 20 de minute.

În urma evenimentului autoturismul a ars în totalitate. Din fericire, nu au fost înregistrate victime sau persoane rănite.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic generat prin frecare mecanică“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea

Sursa foto: ISU Delta Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii