Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița Accident rutier în Ciocârlia! Un bărbat a murit încarcerat în urma impactului (FOTO)

ro

11 Jul, 2023 10:38 1940 Marime text
Sursă foto: ISU Ialomița
  • Astăzi, 11 iulie, pompierii din Urziceni, județul Ialomița, au fost solicitați pe E85 să intervină la o misiune de urgență ca urmare a unui accident dintre un autoturism și o cisternă în localitatea Ciocârlia.
 
Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, pe E 85, în localitatea Ciocârlia, în care au fost implicate o mașină și o cisternă fără încărcătură.
 
La locul solicitării au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița și elicopterul SMURD.
 
În urma coliziunii au rezultat două victime, amândoi bărbați:unul încarcerat, care, din nefericire, la sosirea forțelor de intervenție prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cel de-al doilea, conștient, cooperant și neîncarcerat, care a fost monitorizat de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acestuia la unitatea spitalicească.
 
Nu se cunoaște dacă vreunul dintre șoferi consumase alcool sau alte substanțe interzise și nici viteza cu care conduceau.

Citește și:

Accident între Praid și Bucin în județul Harghita! O femeie cu traumatism la coloana vertebrală, transportată la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii