Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Un șofer băut nu a oprit la semnalul polițiștilor. Oamenii legii l-au urmărit și s-a ales cu dosar penal

ro

26 Sep, 2021 15:40 2307 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța! 
  • În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Pandurului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat o femeie, de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Școlii din comuna Cumpăna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că autoturismul i-ar fi fost încredințat spre conducere de către un prieten, de 33 de ani, femeia fiind implicată totodată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism, în comuna Agigea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 24 septembrie, în jurul orei 23.10, poliţişti din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a unui autoturism, moment în care conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, dinspre localitatea Nisipari către DN22C.

Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcțiune, pe o distanţă de aproximativ 2 kilometri, până când acesta a oprit. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 37 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 13.20 polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism, în comuna Ion Corvin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism în localitate, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism, în localitatea Eforie Sud, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce aparatul DrugTest a indicat un rezultat pozitiv pentru cocaină, cannabis si amfetamină.

Totodată, pasagerul din dreapta, un bărbat, de 24 de ani, se afla sub influența substanțelor psihoactive, în cazul său aparatul DrugTest indicând un rezultat pozitiv pentru cannabis și cocaină.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii