Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța, sub cinci atenționări și avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de vreme rea. Zeci de copaci și mașini avariate (GALERIE FOTO)

ro

06 Jun, 2022 15:18 1099 Marime text
Copaci căzuți în Constanța. foto: ZIUA de ConstanțaTimp de 24 de ore, județul Constanța s-a aflat sub cinci atenționări și avertizări Cod Galben și Cod Portocaliu de fenomene hidrometeorologice severe.

În urma acestora s-au produs inundații, iar mai mulți copaci au căzut din cauza vântului puternic pe carosabil, peste autoturisme sau diferite elemente de strucură, producând pagube materiale.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Potrivit reprezentanților ISu Dobrogea, în acest interval, aproximativ 150 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat peste 30 de misiuni în vederea înlăturării efectelor negative produse ca urmare a fenomenelor meteorologice extreme.

„Astfel, au fost înlăturați 27 de copaci căzuți pe carosabil, autoturisme ori spații de locuit și anexe. Au fost afectate 14 autoturisme, din care unul a fost extras din apă de pompierii militari. În interior se aflau două persoane care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Două case și o anexă au fost avariate de copacii care au căzut din cauza vântului puternic iar alte două case și un lăcaș de cult au fost inundate, echipajele ISU Dobrogea fiind solicitate să intervină pentru înlăturarea efectelor negative și evacuarea apei“ - au mai precizat reprezentanții ISU Dobrogea. 

        
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii