Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Șoferi, traşi pe dreapta de poliţişti. Unul a fost reținut pentru 24 de ore

ro

19 Jul, 2021 12:43 1048 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța.
  • În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.
La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat în trafic un bărbat, de 25 de ani, care a condus o motocicletă, pe DJ 226, în localitatea Corbu, fără a poseda permis de conducerepentru nicio categorie de vehicule și având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au oprit în trafic, pe strada Lupeni din municipiu, un bărbat, de 46 de ani, care se deplasa cu un autovehicul, punând în pericol pe ceilalți participanți la trafic.

Șoferul emana halenă alcoolică, acesta refuzând testarea cu aparatul etilotest.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar, au depistat un bărbat de 30 ani, care a condus un autoturism, în localitatea Chirnogeni, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat instanței de judecată, care au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii