Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Şoferi băuţi şi dosare penale întocmite de polițiștii rutieri

ro

27 Oct, 2019 15:49 1930 Marime text

La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 16.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 50 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Nord, în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 A, în localitatea Gălbiori, acesta având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ovidiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 01.10, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Călugăreni din localitatea Mihail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 02.00, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un tânăr, de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ciobanu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Srsa foto : Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii