Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanţa Şoferi băuți sau fără permis de conducere, depistaţi de poliţiştii rutieri

ro

05 Feb, 2021 11:50 1257 Marime text
  • Mai multe infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța.
  • În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală, transmiste IPJ Constanța.
La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Constanței din comuna Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 23.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe strada Traian din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazu din municipiul Mangalia, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pentru perioada în curs.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului figurează ca retrase.

Totodată, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 21.25, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat o femeie, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Salciei din orașul Cernavodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 4 februarie a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada General Vartejan din municipiul Mangalia, având plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii