Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Șofer rupt de beat, depistat pe strada Nicolae Titulescu din Agigea. S-a ales cu dosar penal

ro

29 Aug, 2021 20:54 1827 Marime text
  • Cercetați pentru abateri la regimul rutier
  • În cauze au fost întocmite dosare penale.
La data de 29 august a.c., în jurul orei 06.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat de 29 ani, care a condus un condus un autoturism, pe strada Nicolae Titulescu din localitatea Agigea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 29 august a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat o femeie de 21 ani, care a condus un condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 29 august a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un tânăr de 18 ani, care a condus un autoturism în localitatea 23 August, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat
 
La data de 28 august a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat de 20 ani, care a condus un condus un ATV, pe strada Matei Basarab din municipiul Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au stabilit că fratele acestuia i-ar fi încredințat ATV-ul spre a fi condus pe drumurile publice, deși cunoștea faptul că acesta nu deține dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
La data de 28 august a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat de 41 ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Constanței din orașul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 27august a.c., în jurul orei 16.40, polițiștii stațiunii Costinești au identificat un bărbat de 27 ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauze au fost întocmite dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii