Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Șofer, prins pe strada Banu Mărăcine din Cumpăna, sub influența substanțelor psihoactive

ro

27 May, 2021 15:05 2363 Marime text
  • La data de 27 mai a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Banu Mărăcine din comuna Cumpăna, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.
La data de 26 mai a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Postului de Poliție Nicolae Bălcescu au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe DN 2A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe strada Banu Mărăcine din comuna Cumpăna, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii