Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Șofer, prins pe DN 39, sub influența substanțelor psihoactive

ro

04 Mar, 2021 13:47 1555 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier.
 
Miercuri, 3 martie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus o autoutilitară pe bulevardul Mamaia din muncipiul Constanța, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
Potrivit IPJ Constanța. la data de 3 martie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. Polițiștii l-au testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.
 
La data de 3 martie a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Ciocârlia de Sus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirart, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 martie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Topalu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii