Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Proiect de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu finanțat de Ministerul Dezvoltării (DOCUMENT)

ro

09 Oct, 2023 17:01 1235 Marime text
Foto: Ministerul DezvoltăriiMinisterul Dezvoltării precizează că aproape 700 de milioane de lei vor finanța 58 de noi proiecte de infrastructură. 

”Voi continua să vă sprijin în demersurile pe care le faceți pentru implementarea proiectelor în interesul cetățenilor! Ne dorim ca România să prospere și să ofere o viață mai bună tuturor locuitorilor săi, iar împreună putem atinge acest obiectiv!”, le-a transmis, astăzi, ministrul Adrian-Ioan Veștea, primarilor alături de care a semnat 58 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.


Conform unui comunicat al Ministerului Dezvoltării, proiectele, în valoare totală de 673.946.324,63 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, construirea unor poduri, podețe și punți pietonale, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, precum și înființarea unor sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale.

Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de rețele de alimentare cu apă, 17.000 km de rețele de canalizare, 2.000 km de drumuri județene și 15.000 km de drumuri locale, precum și a 104 obiective de investiții, preluate din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuție a gazelor naturale.

În județul Constanța este finanțat un proiect de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu din municipiul Medgidia. valoarea proiectului este de 15.000.000 de lei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii