Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Prima serie de rezerviști voluntari a depus jurământul militar la Capu Midia (GALERIE FOTO)

ro

23 Sep, 2022 15:46 1413 Marime text
Imagine de la eveniment  Vineri, 23 septembrie 2022, a avut loc la Școala de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu“ ceremonia de depunere a jurământului militar de către prima serie de rezerviști voluntari care a absolvit cursul de bază în instituția de învățământ militară de la Capu Midia. Ceremonialul s-a încheiat cu  defilarea cursanților.

Potrivit reprezentanților Școlii de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu“, în cuvântul său, comandantul Școlii de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, colonelul Viorel-Eugen Bitan, le-a transmis cursanților că este o onoare să fie prima serie care absolvă cursul de bază în această unitate și i-a felicitat pentru efortul pe care l-au depus în cele 4 săptămâni de pregătire intensă.

“Ați ales un drum care nu va fi ușor. Cariera de militar în cadrul Forțelor Aeriene, Forțelor Terestre Române este una provocatoare, cu mai multe obligații și responsabilități decât avantaje sau drepturi. Veți avea de înfruntat amenințări din ce în ce mai complexe, cu adversari inteligenți care folosesc, pe lângă forța armelor și a violenței, pe cea a legilor internaționale pentru a-și atinge scopul. De aceea, trebuie să fiți cu un pas înaintea lor și acest lucru este posibil numai prin învățare și  instruire permanentă, prin dorința constantă de autodepășire, prin adaptarea rapidă și continuă la schimbările   geostrategice din lumea pe care o trăim”, le-a spus rezerviștilor voluntari comandantul Școlii de Instruire pentru Apărare Atiaeriană.

 
Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.   


 Sursa foto: Școala de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii