Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Plaja din stațiunea Costinești, plină ochi în acest weekend (video)

ro

18 Jul, 2021 13:08 3719 Marime text
  • Vremea caniculară din acest weekend a scos turiștii și constănțenii să se răcorească în apa Mării Negre, pe plaja din stațiunea Costinești, județul Constanța.
Plaja din stațiunea Costinești este plină, mulţi dintre cei prezenți profitând de soarele puternic și de apa caldă a mării.
 
Amintim că județul Constanța se află sub cod galben de caniculă, iar disconfortul termic se va menține accentuat, iar pe arii extinse indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Cu mic cu mare, cu animale de companie, distracția este în toi pe plaja din Costinești.


 
În această perioadă, specialiștii recomandă consumul de alimente proaspete din magazinele care dispun de instalații frigorifice funcționale de păstrare a alimentelor. De asemenea, aceștia îi sfătuiesc pe cei care aleg să se expună la soare în orele amiezii să evite băuturile cu un conținut ridicat de cofeină sau de zahăr și să se protejeze corespunzător de razele soarelui printr-o ținută adecvată – pălării de soare și haine în culori deschise.



 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii