Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanţa Pericol în trafic. Mai mulți șoferi băuți sau fără permis de conducere, depistați la volan

ro

31 Oct, 2019 12:21 1737 Marime text

La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 16.30, poliţişti din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, de 38 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza cartierului Palazu Mare din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cismelei din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 21.35, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Toamnei din Medgidia, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier, acesta intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a două femei, de 23, respectiv 35 de ani, pasagere în autoturism.
 
La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Trandafirului din localitatea Topraisar, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauze, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii