Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Mașină urmărită doi kilometri, după ce șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor. Cine se afla la volan

ro

05 Apr, 2023 11:31 1779 Marime text
foto: Pexels
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști! 

Una dintre ele vizează un șofer de 47 de ani, care nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire al Poliției, pe DN 39.  


Acesta nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, interceptând vehiculul după o distanță de 2 kilometri.

În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, pentru perioada în curs. , transmite IPJ Constanța. 


Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de IPJ Constanța: 

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism, pe strada Dezrobirii, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 

La data de 4  aprilie a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier au efectuat semnal regulamentar de oprire, pe DN 39, unui autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani.
Conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, interceptând vehiculul după o distanță de 2 kilometri.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, pentru perioada în curs. 

La data de 4 aprilie a.c., în jurul oprei 05.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe aleea Trotuș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest,  ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

În toate cauzele s-a constituit dosar de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii