Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Mandatul Consiliului de Administraţie al „Fermele Agrobrava Cooperativă Agricolă“, prelungit

ro

21 Jun, 2023 00:00 1264 Marime text
 

 
  • Persoana juridică „Fermele Agrobrava Cooperativă Agricolă“ are ca activitate principală „Comerț cu ridicata al fructelor și legumelor“.
 
În Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2660 din data de 16 iunie 2023 a fost publicată hotărârea nr. 64 / 17 aprilie 2023 a Adunării Generale Extraordinare a membrilor „Fermele Agrobrava Cooperativă Agricolă“, persoană juridică română, cu sediul în localitatea Poiana, fosta Ferma 6 SC Horticola SA.
 
În Adunarea Generală Extraordinară a Membrilor, legal constituită, capitalul social fiind reprezentat 100%, s-au întrunit SC Agro Brava SRL (cu sediul social în Poiana, Fosta Ferma 6 SC Horticola SA, județul Constanţa) - membru deţinător a 19,05% din capitalul social, reprezentată de asociat unic şi administrator Dumitru-Paul Muşat; SC Ferma 5 SRL (cu sediul social în Poiana, Ferma 5 9 SC Horticola SA județul Constanţa) - membru deţinător a 19,05% din capitalul social, reprezentată de asociat şi administrator Genica Dumbravă; Dumitru - Paul Mușat (născut și domiciliat în municipiul Constanța) - membru deţinător a 19,05% din capitalul social; Genica Dumbravă (năascută la Balabancea, în județul Tulcea, domiciliată în municipiul Constanța) - membru deţinător 19,05% din capitalul social; Florian Zavada (născut și domiciliat în municipiul Constanța) - membru deţinător a 1.9,05% din capitalul social; Daniela Avram (născută și domiciliată în municipiul Constanța) - membru deţinător a 4,75% din capitalul social.
 
Membrii au hotărât în unanimitate prelungirea cu patru ani a mandatului actualului Consiliului de Administraţie, având următorii membri: Dumitru - Paul Mușat, Genica Dumbravă, Florian Zavada. De asemenea, s-a mai decis prelungirea mandatului de preşedinte al Consiliului de Administraţie pentru Dumitru-Paul Mușat, iar Anamaria Burlacu și Nicolae - Petrișor Lungu au fost desemnați cenzori supleanți. Dumitru – Paul Mușat a fosat împuternicit în vederea actualizării statutului Cooperativei, precum şi a înregistrării modificărilor la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa.  
 
Despre „Fermele Agrobrava Cooperativă Agricolă“
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 20 iunie, persoana juridică „Fermele Agrobrava Cooperativă Agricolă“ are ca an de înființare 2019, iar activitatea principală este „Comerț cu ridicata al fructelor și legumelor“.
 
În 2022, „Fermele Agrobrava Cooperativă Agricolă“ a avut o cifră de afaceri de 7.459.410 lei, un profit de 39.982 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 4.
 
Platforma termene.ro informează și că „Fermele Agrobrava Cooperativă Agricolă“ nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

    
Citește și:
 
Ziua Cartofului în judeţul Constanţa. Iată unde se organizează
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii