Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Mai multe străzi din Palazu Mare, restricționate de asfaltări! Informații de la Primărie (GALERIE FOTO)

ro

02 Aug, 2023 11:52 962 Marime text

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
  • Pe străzile Eugen Lovinescu, Recoltei, Rovine, Ion Ghica și Gheorghe Barițiu din cartierul Palazu Mare din Constanța se va circula restricționat din cauza lucrărilor de asfaltare.
 
Conform Primăriei Municipiului Constanța, astăzi, pe 2 august 2023, mai multe străzi din cartierul Palazu Mare sunt restricționate pentru lucrări de reabilitare
 
Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de decopertare a asfaltului pe strada Eugen Lovinescu, tronsonul cuprins între strada Prelungirea Recoltei și bulevardul Tomis. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00.
 
Restricții de trafic se vor aplica și mâine, 2 august, pe strada Lucian Blaga, unde vor avea loc lucrări de decopertare a carosabilului. Circulația autoturismelor va fi interzisă total, în intervalul orar 08:00- 16:00.
 
În paralel, se decapează trotuarele pe strada Recoltei, tronsonul cuprins între străzile Dumbrăveni și Islaz, și pe strada Rovine, tronsonul cuprins între străzile Sentinelei și Recoltei, traficul rutier fiind restricționat parțial până la ora 16:00.
 
Au fost pregătite pentru asfaltare și străzile Ion Ghica și Gheorghe Barițiu care au fost decopertate zilele trecute.
 
Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, a mai adăugat sursa citată.
 
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.
 
Citește și:

Știri Constanța: Proiectul de suspendare a PUZ Palazu Mare III, lansat în consultare publică (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii