Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Locuitorii comunei Cumpăna, solidari cu refugiații din Ucraina (GALERIE FOTO)

ro

11 Mar, 2022 19:18 1629 Marime text
Mariana Gâju Românii, solidari cu refugiaţii din Ucraina. Mii de persoane au trecut granița în aceste zile. Cu lacrimi în ochi au intrat în țara noastră cu speranța că aici vor fi în siguranţă.  


Un astfel de exemplu sunt și locuitorii din comuna Cumpăna, județul Constanța, pe care suferința refugiaților nu i-a lăsat indiferenți. 


Astăzi, 11 martie 2022, locuitori ai comunei Cumpăna, reprezentanți ai societății Civile, ai Administrației Publice Locale, se află la Centrul de Colectare Ajutoare Umanitare, Sprjin umanitar din Piața Agroalimentară a comunei Cumpăna.

Aici avem centrul nostru, unde începând cu 26 februarie, locuitorii comunei Cumpăna, prietenii comunei Cumpăna au venit, au donat bunuri constând în alimente, produse de unică folosință, produse de igienă corporală, produse de igienă, tot ceea ce înseamnă ajutor. 

Haine, haine și noi, haine mai puțin purtate, pe care le-am triat, și pe care le astăzi, vom pleca cu patru mașini , în convoiul umanitar al comunei Cumpăna să le donăm refugiaților din Ucraina. Unde? La vama Isaccea,în  județul Tulcea. Vă mulțumesc! Vă mulțumesc dragi locuitori că dumneavoastră ați dat încă o dată dovadă de umanitate, de solidaritate, de tot ceea ce înseamnă ajutor de la oameni pentru oameni .

Acolo, când vom ajunge vom da încă o speranță celor ce au nevoie de ajutorul nostru. , a transmis primarul Mariana Gâju. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii