Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Experți din cadrul ADD Constanța, în vizită tehnică pe locul viitorului port pescăresc din Hârșova

ro

16 May, 2022 18:40 1207 Marime text


Experți din cadrul Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța au vizitat și verificat tehnic luni, 16 mai, amplasamentul unde urmează să fie amenajat portul pescăresc Hârșova, județul Constanța.

Amplasat lângă Cetatea Carsium Hârșova, viitorul port pescăresc va avea, conform proiectului care va fi depus pentru finanțare în cadrul Programului Operațional de Pescuit, 1.000 de metri pătrați, va fi racordat la utilități și va beneficia de o protecție de 2 metri împotriva creșterii debitului Dunării, raportat la digul actual.   
 

„Împreună cu doi colegi din cadrul ADD Constanța și cu Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, dar și cum alți reprezentanți ai administrației locale, am verificat, în teren, amplasamentul unde va fi construit portul pescăresc.

Amplasamentul de la Hârșova, care îndeplinește toate condițiile tehnice impuse de proiect, așa cum au stabilit experții noștri, urmează să faciliteze activitatea de pescuit pentru micii pescari, dar și accesul spre Cetatea Carsium”, a precizat Ana-Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii