Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Dosare penale pentru mai mulți șoferi. Ce infracțiuni au comis

ro

31 May, 2021 11:20 1686 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.
  • Șoferi băuți și fără carnet, depistați la volan.
 
La data de 30 mai a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 30 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus o autoutilitară cu semiremorcă pe DN 38, în localitatea Negru Vodă, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 30 mai a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un moped pe strada Alexandru Ioan Cuza din Eforie Sud, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 31 mai a.c., în jurul orei 02.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada 1 Decembrie din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 31 mai a.c., în jurul orei 03.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medgidiei din comuna Cuza Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală, transmite IPJ Constanța.
 
 Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii