Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Doi bărbați reținuți pentru furt, la Eforie Nord

ro

26 Aug, 2021 15:23 1276 Marime text
  •  În baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 
În urma cercetărilor în două dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat doi bărbați, de 37 și 36 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. 
 
Astfel, în noaptea de 19/20 iulie, bărbații ar fi sustras țigarete, băuturi alcoolice, dar și produse de igienă dintr-o societate comercială din Eforie Nord, cauzând un prejudiciu de aproximativ 7.000 de lei.

Totodată, în noaptea de 5/6 august, aceștia ar fi pătruns în locuința unui bărbat, de unde ar fi sustras două telefoane mobile, un ceas și un rucsac, bunuri valorând aproximativ 2.100 de lei.
 
În baza probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii