Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Bărbați, reținuți pentru furt. Ar fi sustras 29 de caprine dintr-o fermă

ro

27 Jan, 2020 12:31 5077 Marime text

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști ai Secției 3 Rurală Mangalia și Secției 9 Rurală Topraisar, au identificat doi bărbați, de 23, respectiv 30 de ani, ambii din localitatea Cobadin, județul Constanța, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Astfel, la data de 23 ianuarie a.c., aceștia ar fi pătruns în curtea unei ferme de pe raza localității Cotu Văii, comuna Albești, de unde ar fi sustras 29 de caprine.


Din cercetări, a rezultat faptul că aceștia ar fi folosit un autoturism cu ajutorul căruia ar fi transportat 7 caprine, celelalte animale fiind dirijate, pe jos, până în apropierea localității Chirnogeni. Întrucât bărbatul care se afla la volanul autoturismului nu poseda permis de conducere, acesta a pierdut controlul direcției de mers, vehiculul părăsind drumul comunal. Totodată, polițiștii au stabilit că autoturismul avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 9.000 de lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

La data de 25 ianuarie a.c., Judecătoria Mangalia a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceștia fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii