Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:59 01 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Județul Constanța Amendă impresionantă pentru un operator economic în urma unui control desfășurat de polițiști

ro

18 Aug, 2022 16:00 1444 Marime text
  • Polițiștii au identificat un operator economic, care comercializa legume, fără a emite bonuri fiscale, societatea nefiind dotată cu aparat de marcat electronic fiscal.

Sâmbătă, 17 augusrt 2022, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat activități privind comercializarea de legume și fructe, fără emiterea de bonuri fiscale, în orașul Cernavodă.

Astfel, au identificat un operator economic, care comercializa legume, fără a emite bonuri fiscale, societatea nefiind dotată cu aparat de marcat electronic fiscal.

În urma activităților, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare totală de 10.000 de lei, conform prevederilor O.U.G. 28/1999, fiind dispusă și măsura complementară a suspendării activității până la dotarea punctului de lucru cu aparat de marcat electronic fiscal.

La data de 17 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche - 2 Mai și Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat acțiuni și activități pe linia prevenirii furturilor în zona plajei și zona adiacentă și din spațiile de cazare, depistarea persoanelor care expun animale la căldură excesivă și a conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, au fost legitimate peste 120 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 50 de vehicule. 

În urma activităților, polițiștii au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei, dintre care 6 la Legea 61/1991 și 10 la O.U.G. 195/2002.

„La data de 17 august a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie, împreună cu jandarmi și polițiști locali au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit și a faptelor antisociale în stațiunea Eforie.
Astfel, au fost legitimate peste 20 de persoane.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 11.000 de lei, dintre care 4 la Legea 61/1991.

La data de 17 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat activități pe linia prevenirii și combaterii infracționalității stradale.
Astfel, au fost legitimate peste 20 de persoane, fiind oprite, pentru control, peste 20 de vehicule.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei, toate la O.U.G. 195/2002“, au spus cei de la IPJ Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii