Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Buzău Bărbat, implicat într-un conflict privind refuzul achitării unei note de plată, într-un restaurant din Mamaia. Ce spune IPJ Constanța

ro

04 Aug, 2021 21:20 1927 Marime text
  • Mandate puse în aplicare de polițiști.
  • La data de 3 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 29 de ani, din județul Buzău, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 6 București a emis un mandat de arestare preventivă pentru de 30 de zile, pentru săvârșirea înfracțiunii de tâlhărie. 
La data de 3 august a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție 23 August, angrenați într-o acțiune pentru depistarea persoanelor urmărite și care se sustrag executării pedepselor, au identificat un bărbat, de 52 de ani, din județul Prahova, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Ploiești au emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, respectiv 6 ani de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol.

Bărbatul a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.
 
La data de 3 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 29 de ani, din județul Buzău, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 6 București a emis un mandat de arestare preventivă pentru de 30 de zile, pentru săvârșirea înfracțiunii de tâlhărie.

Bărbatul în cauză a fost depistat în stațiunea Mamaia, ca urmare a implicării acestuia intr-un conflict privind refuzul achitării unei note de plată într-un restaurant din stațiune, informează IPJ Constanța.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
 

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii