Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocurile Mondiale Militare Cum s-au descurcat sportivii români în cea de-a doua zi de competiții la Wuhan

ro

21 Oct, 2019 09:36 1660 Marime text

După ce în prima zi a Jocurilor Mondiale Militare, România a reușit să obțină două medalii de argint, sportivii noștri au continuat duminică, 20 octombrie, lupta în spiritul sloganului jocurilor „Military Glory, World Peace”.

La tir cu arcul olimpic, proba pentru persoane cu dizabilități, după „Ranking Round”, Eugen Valentin Patru se află pe poziția a treia a clasamentului, cu 597 de puncte, foarte aproape de ocupanții locurilor 1 și 2, respectiv italianul Tamasulo Fabio, cu 612 puncte, și americanul Likow Michael, cu 618 puncte. Astăzi vor avea loc etapa eliminatorie, sferturile și semifinalele probei.

La box, Claudia Nechita a învins-o pe Bocanegra Selina, din Statele Unite ale Americii, calificându-se în următoarea etapă a competiției. Cristina Paula Cosma a pierdut în fața coreencei Choe Hye Song, iar Marian Pița a fost învins de marocanul Haddioni Badr Eddine.

La judo, Gheorghe Cristian Bodârlău a pierdut în fața lituanianului Duda Davis.

La pentatlon militar, după două zile în care au avut loc tragerile și cursa cu obstacole, băieții noștri vor participa astăzi la proba de înot cu obstacole.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii