Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:29 27 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii, prezenți la evenimentele ce se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână în municipiul și județul Tulcea

ro

13 May, 2022 08:45 504 Marime text
Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimente, foto: IJJ Tulcea
Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele ce se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână în municipiul și județul Tulcea
 

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor din spațiul public.
 

Astfel, jandarmii vor fi prezenți astăzi în Piața Civică din municipiul Tulcea, unde, începând cu ora 17:00,  se va desfășura cea de-a VI-a ediție a evenimentului ,,Tulcea ONG Fest”, în cadrul celei de-a XXI-a ediții a ,,Săptămânii Naționale a Voluntariatului”, iar sâmbătă, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la ,,Festivalul Bujorilor”, eveniment ce se va organiza în Pădurea Ciolpani – Fântâna Mare, începând cu ora 11:00.
 

Misiunile jandarmilor tulceni au în vedere asigurarea condițiilor necesare în vederea desfășurării normale a manifestărilor publice, prevenirea producerii oricăror situații deosebite și dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale., transmite IJJ Tulcea.


 
Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor care vor participa la manifestările desfășurate în spațiul public să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte îndrumările organizatorilor și ale forțelor de ordine prezente în zonă, să acorde o grijă deosebită copiilor care-i însoțesc, dar și a modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale.

 

Potrivit sursei citate, în caz de urgență, cetățenilor li se recomandă să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică.
 

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii