Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii prezenți în weekend la mai multe evenimente organizate în județul Tulcea

ro

10 May, 2024 08:59 639 Marime text
Foto: IJJ TulceaAstăzi, 10 mai 2024,  jandarmii tulceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii - Măcin,  Mănăstirea Dinogetia - Garvan și Mănăstirea Valea Teilor cu ocazia 
 manifestării religioase ,,Izvorul Tămăduirii".

Reprezentanții IJJ Tulcea recomandă tuturor celor care vor lua parte la manifestările religioase să manifeste răbdare, să evite aglomerația și să solicite sprijinul jandarmilor în caz de nevoie.

De asemenea, duminică, 12 mai 2024, în municipiul Tulcea și comuna Casimcea se va desfășura  manifestarea cultural-artistică ,,Cununa dansului și portului popular dobrogean". De asemenea,  în localitatea Hamcearca, se va organiza Festivalul Fermierilor și Producătorilor Locali.

„Jandarmii vor fi prezenți pentru a se asigura că  toate manifestările se vor desfășura în condiții de siguranță pentru participanți și spectatori. Recomandăm celor prezenți  să acorde o atenție deosebită bunurilor personale,  să evite conflictele de orice natură și să supravegheze cu atenție copiii“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Citește și: 

Tradiții pentru spor și sănătate de Izvorul Tămăduirii! Unde sunt izvoare tămăduitoare în județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii