Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii Grupării Mobile Tomis Constanța vor asigura măsurile de ordine la evenimentele organizate de Sf Maria

ro

12 Aug, 2022 15:38 1271 Marime text
Jandarmi. Foto: Facebook/Jandarmeria Mobilă ConstanțaÎn perioada 13 - 15 august, pe timpul minivacanței prilejuită de sărbătoarea creștină Sfânta Maria, peste 300 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile vor fi la datorie pentru menținerea liniștii și ordinii publice în sistem integrat alături de colegii din poliție sau în patrule independente pe plajele Corbu și Vadu, în municipiul Constanța, stațiunile Năvodari, Mamaia, Costinești, Neptun, Venus, Jupiter, Olimp, Cap Aurora și Vama Veche - 2 Mai.

Potrivit Jandarmeriei Mobile Constanța, de asemenea, cadrele compartimentului de prevenire și combatere a faptelor antisociale, alături de reprezentanții Poliției și ai Agenției Naționale Antidrog, vor desfășura activități informativ – preventive în stațiunile litoralului românesc pentru creșterea gradului de siguranță al cetațenilor pe linia prevenirii traficului și consumului de substanțe interzise precum și pe linia combaterii faptelor antisociale specifice sezonului estival.

Totodată, peste 130 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanța și A.F.C. Hermannstadt, pe timpul desfășurării evenimentelor prilejuite de sărbătorirea Zilelor Orașului Cernavodă, ale Comunei Coslugea, precum și alături de colegii noștri din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea cu ocazia Zilelor Municipiului Tulcea.

„Menționăm că activitățile desfășurate de către Grupare Mobilă Constanța au un caracter proactiv, concentrându-și eforturile pe respectarea regulilor de comportament în societate, identificarea persoanelor care desfășoară activități ilegale, precum și pe o gestionare rapidă a oricăror fapte antisociale“ - au mai precizat reprezentanții Jandarmeriei Mobile Tomis.

Pentru evitarea oricăror probleme, vă rugăm să țineți cont de următoarele recomandări:
 Nu vă lăsați copiii nesupravegheați.
 Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când vă aflaţi în mulţime.
 Nu răspundeţi la provocări cu violenţă şi încercaţi să evitaţi conflictele.
 Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de jandarmi/ poliție sau să apelaţi numărul unic de urgenţă „112” .

„Urăm pe această cale, tuturor celor care iși sărbătoresc ziua onomastica în data de 15 august, un călduros LA MULȚI ANI !
Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !“ - au precizat reprezentanții Jandarmeriei Mobile Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii