Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii Grupării Mobile Constanța, prezenți la un festival de muzică de la Costinești

ro

29 Apr, 2023 09:02 1247 Marime text
Sursa foto: Jandarmeria Mobilă Constanșa FacebookChiar dacă vara încă nu a sosit, distracția a venit la malul mării în minivacanța de 1 Mai, odată cu Festivalul „Beach, Please !”, un eveniment în care muzica trap, rap și hip & hop este la ea acasă.

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, după o primă zi de festival în care participanții s-au putut bucura de muzică și atmosfera superbă, jandarmii Grupării Mobile Constanța, sprijiniți de celelalte structuri din cadrul M.A.I., vor continua și în zilele următoare să asigure toate măsurile necesare pentru ca participanții să aibă parte doar de momente plăcute.

„Pentru un tânăr, în vârstă de 16 ani din Bacău, ziua de 28 aprilie se poate spune că a fost cu noroc, deoarece jandarmii au găsit și returnat borseta care conținea documentele personale și o sumă de bani, pe care acesta, într-un moment de neatenție, a pierdut-o în zona Debarcaderului din Costinești.
Gruparea Mobilă Constanța, mereu la datorie, mereu alături de tine !“ - au mai precizta reprezentanții Jandarmeriei Mobile Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii